SNACKPOINT 'T TREFPUNT

SNACKPOINT 'T TREFPUNT De plek voor meer dan een lekkere snack!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 95 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackpoint 't Trefpunt. Meer weten? Ontdek meer

28 dec 2021 om 20:00 Om 17:50 besteld zouden om 19:00 uur bezorgen om 19:25 eindelijk eten bezorgd.om 18:45 kregen we al bericht dat eten onder weg was..eten kwam koud aan..iet schiet 40 euro kwiet..ga daar uiteraard niet meer bestellen
31 jul 2021 om 19:56 Alles was goed .. geen min punten ga zeker vaker bestellen hier en de bezorgster was ook heel vriendelijk
27 apr 2021 om 21:10 Eten was koud en niet gaar echt tegen vallen en was 45 min te laat
27 apr 2021 om 19:54 Duurde heeeeel lang voordat het eten was bezorgf
25 apr 2021 om 8:49 Geen
19 feb 2021 om 19:42 We hadden curie over de patat en ik had satesaus over de patat besteld
23 dec 2020 om 19:57 Het was heerlijk top jammer dat geen ijs rol er bij was
27 nov 2020 om 20:47 Snel bezorgd, en het eten was lekker
15 nov 2020 om 13:55 De extra kaas op de pizza zat op één kant van de pizza. Pizza was denk ik rechtop vervoerd ipv plat. Saus van de snack zat meer naast dan in je bakje.
9 nov 2020 om 9:25 Eten was goed. Alleen jammer dat op hun eigen site je extra's op de burger kan toevoegen en niet bij thuisbezorgd
24 okt 2020 om 19:55 Zeer slechte pizzas wel geteld 11 stukjes kebab knoflook ontbrak waar wel 1,50 voor betaald was. Verder was het patat + snacks wel oke.
7 sep 2020 om 8:08 Eten was koud